Bakteeri Postia

(Jürgen Amthor, Eußenheimer Manufaktur 12/2020)

Joulun jälkeen on aika huolehtia elimistön happo-emästasapaino kuntoon ja puhdistaa elimistö.

Voidaan olettaa, että 95 prosenttia kaikista sairauksista (erityisesti kroonisista sairauksista) voidaan jäljittää solunsisäiseen liikahappoisuuteen.

Oletamme virheellisesti, että vanhuuden valitukset ja sairaudet ovat luonnollinen prosessi tai ne johtuvat geneettisestä koostumuksesta. Ei, kehon jätteet ja hapot aiheuttavat arterioskleroosia, välilevyongelmia, korkeaa verenpainetta, masennusta, diabetesta, hiustenlähtöä, hampaiden rappeutumista, neurodermatiittia, ärtyvän suolen oireyhtymää, ryppyjä, liikalihavuutta, selluliittia ja paljon muuta.

Happo-emästasapaino on erittäin tärkeä tekijä hyvän terveyden ylläpitämisessä. Se tarkoittaa,että veressä, imusolmukkeissa ja kudoksessa olevien happojen ja emästen välillä on tasapaino. Happamoituminen on melkein kaikkien sairauksien pääasiallinen syy.

Happoarvo (pH-arvo) veressä pidetään melkein aina vakiona alueella 7,35-7,45, koska muuten monia aineenvaihduntaprosesseja ei voi tapahtua. Happo-emästasapainon muutosta ei siten voida havaita veressä.

Elimistön omien emästen on neutraloitava liikaa happoa - mineraalien välityksellä, jotta ihmisen organismi ei halvaannu ylimääräisestä haposta.

Nämä mineraalit uutetaan luista, rustosta ja sidekudoksesta. Luun mineraalitiheys pienenee, luun kalkinpoisto (osteoporoosi), ruston rappeuma (niveltulehdus), heikko sidekudos (peräpukamat ja suonikohjut) ovat aineenvaihduntasairauksia johtuen elimistön lisääntyneestä happamuudesta / happojen saannista ja liian vähäisestä emäksien saannista.

Siksi on erityisen tärkeää saada riittävästi emäksiä ruokavalion avulla, optimaalisesti 80% on emäksisiä ja 20% happamia.

Siksi ratkaisu on vapauttaa keho kuonasta ja hapoista ja käynnistää toimenpiteet happamoitumisen estämiseksi.

Yksi näistä toimenpiteistä on välttää happoa muodostavia elintarvikkeita ainakin niin paljon kuin mahdollista. Suurimmaksi osaksi nämä ruoat ovat kuitenkin niitä, joita haluamme syödä. Erityisesti jouluna monet ihmiset syövät paljon paistettua ja rasvaista, pipareita ja joululeivonnaisia, alkoholia ja paljon muuta mikä maistuu hyvältä, mutta ei ole terveellistä. Siksi en halua suositella, että aloitat pääasiassa emäksisellä ruokavaliolla ennen joulua. Jotkut olisivat varmasti “happamia” minulle, koska viha, stressi ja pelot tekevät elimistöstäsi myös happaman. Korona jouluna on tarpeeksi huono. Joten aloita vasta joulun jälkeen.

Happamille elintarvikkeille on ensisijaisesti tunnusomaista korkea proteiinipitoisuus, mikä lisää hapon muodostumista aineenvaihdunnassa.

Tässä muutamia tärkeimpiä lueteltuina, jotka tekevät elimistöstäsi happaman:

-Liha, makkaratuotteet, kala, äyriäiset, munat, juusto ja maitotuotteet (paitsi hera) 

-Leipä, pasta, viljatuotteet

-Kolajuomat: Korkean sokeripitoisuuden lisäksi fosforihappopitoisuus rasittaa happo-emästasapainoa

-Palkokasvit (paitsi vihreät pavut)

-Alkoholi, puhdistetut öljyt ja eläinrasvat, teolliset elintarvikkeet ja juomat

-Viha, suuttuminen, raivostuminen, stressi ja pelot tekevät meistä liian happamia

Cola-testi:

Ota 40 litran ämpäri vettä. Veden pH:n tulisi olla hieman emäksinen, 7,4. Kaada nyt lasillinen kolaa (300 ml) veteen ja mittaa pH-arvo. Mitä huomaat? Nesteen pH on pudonnut 4,6:een.

”Hänestä on siis tullut melko hapan.” 70 kiloa painavan ihmisen ruumis sattuu nimittäin olemaan noin 40 litraa vettä, jonka pH on noin 7,4.

Kuten jo todettiin, kuonalla ja ylimääräisillä hapoilla on niin paljon haitallisia vaikutuksia terveydellemme, että mikä tahansa sairaus voi ilmetä vain happamassa ympäristössä:

Ranskalainen fysiologi Alexis Carell suoritti kokeen pitämällä kanan sydämen t-solut elossa 28 vuoden ajan. Solut elivät ravinneliuoksessa, jonka koostumus muistutti verta (pH-arvo 7,35-7,45). Alexia Carell vaihtoi ravinneliuosta joka päivä, mikä merkitsi sitä, että aineenvaihduntajätteet hävitettiin päivittäin. Sitten - kaikkien näiden vuosien jälkeen - sydänsolut yhtäkkiä kuolivat. Miksi? Yksi Monsieur Carellin työntekijöistä unohti vaihtaa ravinneliuosta. Kuonilla oli siten aikaa kasaantua, ja solut tukahtuivat lopulta omiin ”roskiinsa”.

Ikääntymisprosessi ja siihen liittyvät sairaudet ovat usein vain erittymättömien kuona-aineiden kasautumista. Nämä kuonat ovat happoja nykymaailmassa, ”roskia”, jotka ovat kertyneet meihin vuosien varrella.

Monet japanilaiset lääkärit sanovat, että kaikki sairaudet, joita eivät aiheuta bakteerit ja virukset, johtuvat liiasta happamuudesta elimistössä (myös bakteerit ja virukset haluavat asettua mieluummin happamaan elimistöön). Perusasiat suojaavat viruksia vastaan.

Kattavalla happamuuden vähentämis-ohjelmalla voit kääntää alkavan kehityksen kohti sairautta ja vanhuutta päinvastaiseen suuntaan. Jo 1-3 kuukauden kuluttua tunnet olosi huomattavasti nuoremmaksi, terveemmäksi ja elinvoimaisemmaksi.

Elimistön happamuuden vähentämis-ohjelma:

Vaihe 1: Ota 3 kapselia ProTop Happo-EmäsKuuria päivittäin vähintään 3 kuukauden ajan.

Vaihe 2: Ota 15-20 ml ProTop Happo-Emäs-juomaa päivittäin vähintään 3 kuukauden ajan.

(Vaikuttaa myös ohutsuolessa, maksan rasituksen/stressin helpottamiseksi ja hajottaa torjunta-aineita/toksiineja kehossa.

Pro Top Happo-Emäsjuoman kanssa suosittelemme jalkakylpyjä ProTop Happo-Emäsjauheella tai vaihtoehtoisesti ottamalla klorella-kapseleitamme 6 kpl päivässä liuenneen hapon ja kuona-aineiden poistamiseksi.)

Vaihe 3: Vältä vihaa, suuttumista, stressiä ja pelkoa.

Vaihe 4: Osta trampoliini ja juokse sillä 20 minuuttia päivässä. Sinun ei tarvitse hyppiä. Juoksu riittää. Tämä liuottaa kuonaa.

Vaihe 5: Syö 80% emäksistä ja enintään 20% happamia.

Vaihe 6: Juo vähintään 1 - 1,5 litraa hiilihapotonta vettä. Parasta vettä olisi EM-keramiikalla puhdistettu vesi.

Happamuuden vähentäminen lievittää allergioita, päänsärkyä ja monia muita kroonisia sairauksia ja niitä voidaan edelleen vähentää myöhemmin tapahtuvalla suoliston puhdistuksella.

Reumaattinen kipu häviää usein merkittävästi happamuuden vähentämisen ensimmäisinä päivinä.

Tartuntataudit tai toistuvat sieni-infektiot voidaan myös ehkäistä tulevaisuudessa tai ne puhkeavat vain vähäisemmässä määrin, koska säännöllinen happamuuden vähentäminen yhdessä liian emäksisen elämäntavan kanssa vahvistaa immuunijärjestelmää ja kehosta tulee niin elinvoimainen, että bakteereilla, viruksilla, sienillä ja loisilla ei enää ole mahdollisuuksia. Lisäksi tasapainoinen happo-emästasapaino varmistaa nyt, että sekä suolistossa että emättimessä on oikea pH-arvo. Sienien ilmentyminen ja kasvu ei ole enää mahdollista näissä olosuhteissa.

Hapot ja kuonat lisäävät veren hyytymistä. Ne tekevät verestä paksumpaa ja lisäävät siten arterioskleroosin riskiä. Hienot verisuonet (kapillaarit) voivat tukkeutua. Jos autat elimistöäsi vähentämään tätä happamuuden taakkaa, veresi ohenee nopeasti uudelleen (mikä heti helpottaa sydäntäsi), mutta plakit ovat edelleen olemassa (kalkkeumat, kolesteroli).

Hyvin hitaasti tukkeutuneet verisuonet puhdistuvat taas. Tämä prosessi voi viedä vuosia. Se, voidaanko myös plakit poistaa kokonaan, riippuu niiden ominaisuuksista ja monista muista henkilökohtaisista ominaisuuksista (ikä, terveydentila jne.).

Mutta muista yksi asia: jos eräänä kauniina päivänä saavutat sen tilanteen, että olet saanut poistettua kehostasi 10 vuoden kuonat, tunnet itsesi automaattisesti 10 vuotta nuoremmaksi. Joten happamuuden vähentäminen on sen arvoista! Pidä hauskaa, nauti hyvästä olostasi ja jatka ohjelmaa happamuuden vähentämiseksi.

Pyhä Hildegard von Bingen käytti jo 900 vuotta sitten katkeria aineita sisältäviä yrttejä lääkkeinä ja ruokana. Ne ovat vanhimpia ihmisten käyttämiä yrttejä. Katkerat aineet stimuloivat maksaa, sappirakkoa, haimaa ja suoliston rauhasia. Lisäksi ne edistävät bikarbonaatin luonnollista vapautumista ruoansulatuskanavassa ja luonnollisestikin vahvistavat immuunijärjestelmää. Ne varmistavat myös hyvän happo-emästasapainon.

Vieva-analyysin perusteella tekemämme mittaukset ovat osoittaneet, että ProTop Happo-Emäsjuoman käyttäminen vähentää useimmissa tapauksissa torjunta-aineiden määrää elimistössä.

Se voi myös auttaa maksaa. ProTop Happo-Emäsjuoman mikro-organismit lisäävät katkerien yrttien vaikutusta ja edistävät luonnollisesti ruoansulatusta ja toksiinien poistumista (kudoksesta, luista ja aivoista). Toksiinien poistaminen elimistöstä on erittäin tärkeää ehkäistäksemme mm. osteoporoosin, Parkinsonin tai Alzheimerin taudin, dementian, syövän tai muiden autoimmuunisairauksien synnyn.

Naturopaatit ja lääkärit, jotka työskentelevät kanssamme, suosittelevat ProTop Happo-Emäsjuomaa kuureina, 2-3 pulloa vuodessa. Sinun tulisi ottaa päivittäin 10-15 ml ProTop Happo-Emäsjuomaa (sekoita lasilliseen lämmintä vettä ja juo siemaillen, iltaisin ennen nukkumaan menoa). ProTop Happo-Emäsjuoma liuottaa kuona-aineita kehosta.

Kuonat poistuvat myös jalkojen kautta, minkä vuoksi suosittelemme tekemään jalkakylpyjä käyttämällä korkealaatuista natriumia tai Pro Top Happo-Emäsjauhetta (mielellään päivittäin, mutta vähintään 3 kertaa viikossa, 20 minuutin jalkakylpy). Huomaa, että veden lämpötilan ei tulisi ylittää 37°C.

Vaihtoehtona ProTop Happo-Emäsjuomalle ja jalkakylpyjen ottamiselle olemme kehittäneet Happo-EmäsKuurin (kapselit). Ainesosien kuten kalsium-, kalium- ja magnesiumsitraatin, natriumvetykarbonaatin, sinimailasen, klorellan, moringan ja fenkolin avulla, se varmistaa tasapainoisen happo-emästasapainon, detoksifioi, varmistaa mineraalien tasapainon ja toimii hyvin ummetukseen.

Emässitraatit ovat oikea happamuuden poistamisen salaisuus ja toimivat kroonista asidoosia vastaan, mikä liittyy hyvin usein nykypäivän elämäntyyliimme. Paitsi että syödään usein väärin, syödään usein myös liian paljon, liian nopeasti tai liian myöhään illalla. Lisäksi on jatkuvasti stressiä ja kärsitään liikunnan puutteesta.

Tämä kaikki luo liikaa happoja aineenvaihduntaan eikä organismilla ole enää riittäviä vastatoimia (emäkset) voidakseen neutraloida hapot.

Koko keho on myllerryksessä - ja ovi on auki kroonisille sairauksille.

On olemassa paljon halpoja happamuutta vähentäviä aineita, jotka koostuvat vain vetykarbonaateista, kuten ruokasoodasta (natriumvetykarbonaatti), jolla voi olla lukuisia epäedullisia sivuvaikutuksia.

Happamuuden vähentäminen taas emässitraateilla on mutkatonta, tehokasta ja ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

Emässitraatin edut

Tärkein etu on, että ne eivät tee happamattomaksi vatsaa, vaan pääsevät suoraan soluun ja kudokseen, missä ne johtavat kattavaan solunsisäiseen ja solunulkoiseen happamuuden vähentämiseen. Solunsisäinen tarkoittaa solun sisäpuolta, solun ulkopuolinen tilaa solun ulkopuolella.

1. Emässitraatit eivät vaikuta mahahappoon

2. Emässitraatit eivät tee luonnostaan ​​happamasta suolesta emäksistä

3. Emässitraatit imeytyvät helposti

4. Emässitraatit pääsevät suoraan soluun

5. Emässitraatit eivät jätä kuonaa

6. Emässitraatit huolehtivat mineraalien saannista

Sitraattia käytetään suoraan happamuuden vähentämiseen ja emäksiset mineraalit jäävät soluun, kudokseen tai minne tahansa, missä niitä tarvitaan.

Selaa tuoteryhmiä

Ostoskorisi on tyhjä

Suodata tuotteita

Toimitusehdot

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit