Bakteeri Postia

27.5.2022

Resepti KompostiTeen valmistamiseen

KompostiTeen valmistus on hyvin yksinkertaista ja edullista. Jokaiselle, joka tarvitsee suuria määriä mikro-organismeja puutarhanhoitoon tai maatalouteen, on järkevää valmistaa liuosta itse.

KompostiTeetä suositellaan käytettäväksi 50l/ha/vuosi.

Liuos tulee levittää mielellään maanmuokkauksen jälkeen ja kun lämpötila on vähintään +12°.

Seos 250-1000 litraa KompostiTeetä:

1. Täytä valmistussäiliö (sadevesitynnyri, tynnyri, IBC-säiliö, ruostumaton terässäiliö) lämpimällä (32-34 astetta) vedellä noin 90 % tilavuudesta. Jos sinulla ei ole tarpeeksi lämmintä vettä, käytä mukana toimitettua sähköistä vedenlämmitintä. Aseta tätä varten asteikko 32-34 asteeseen ja kytke sitten vedenlämmitin verkkovirtaan.

Älä jatka vaiheeseen 2 ennen kuin vesi on saavuttanut vaaditun lämpötilan!

2. Liuota tarvittava määrä ohramallassiirappia (1 l) kuumalla vedellä sopivaan ämpäriin jatkuvasti sekoittaen ja kaada se sitten esitäytettyyn valmistussäiliöön.

3. Tämän prosessin jälkeen tarkista valmistussäiliön lämpötila ja odota tarvittaessa, kunnes valmistuslämpötila 32-34 astetta on saavutettu.

4. Kun erän lämpötila on saavutettu, lisää 5 kg sEM KompostiTeetä. Varovasti puulusikalla tai puhtaalla puupalalla (esim. luudan varrella) sekoittaminen auttaa levittämään KompostiTee -rakeita.

5. Liitä nyt EM-keraaminen kivi mukana tulevan takaiskuventtiilillä varustetun ilmaletkun toiseen päähän (ilman takaiskuventtiiliä) kahdella letkunkiristimellä. Ohjaa letku kiven läpi ja kiinnitä se kiven molemmille puolille letkunkiristimillä.

6. Liitä nyt ilmaletku kalvopumppuun, aseta kivellinen pää valmistusastiaan ja kytke pumpun pistoke virtalähteeseen.

7. Voit irrottaa sähköisen vedenlämmittimen virtalähteestä kahden päivän kuluttua.

8. Tällä tavalla valmistettu KompostiTee tulee käyttää viimeistään 2-3 päivän kuluttua.

9. KompostiTeen valmistamisen jälkeen valmistussäiliö tulee puhdistaa välittömästi kuumalla vedellä ja/tai painepesurilla.

Mitä nopeammin puhdistus suoritetaan tyhjennyksen jälkeen, sitä helpompi on poistaa säiliössä olevat jäämät perusteellisesti.

TÄRKEÄÄ valmistussäiliön ympäristölle:

Suojaisa alue, jonka lämpötila on noin 15-20 astetta. Näin vältytään siltä, ​​että sähköinen vedenlämmitin ei ole jatkuvasti aktiivinen.

Valmistussäiliö on myös mahdollista eristää eristemateriaalilla.

Ympäristön tulee olla pakkasenkestävä!


Video KompostiTeen valmistukseen:

KompostiTee aloituspakkaus 250-1000 litran valmistukseen: 

670€ (sis. ALV 24%) + rahti

Aloituspakkauksen tilaamiseksi ota yhteyttä: 050-432 61 03

Resepti EM-A:n valmistukseen

EM-A liuoksen valmistus on hyvin yksinkertaista ja edullista. Kaikille, jotka tarvitsevat suuria määriä mikro-organismeja puutarhaan, maatalouteen, eläimille, lampiin tai kotitalouteen, on järkevää valmistaa liuosta itse.

EM-A:ta suositellaan käytettäväksi 50l/ha/vuosi.

Liuos tulee levittää mielellään maanmuokkauksen jälkeen ja kun lämpötila on vähintään +12°.

Seos 500 l EM-A liuosta:

1. Täytä valmistussäiliö (tynnyri, IBC-säiliö, ruostumaton terässäiliö) lämpimällä (32-34 astetta) vedellä noin 90 % tilavuudesta. Jos lämmintä vettä ei ole tarpeeksi, käytä mukana toimitettua sähköistä vedenlämmitintä, aseta asteikko etukäteen 32-34 asteeseen ja kytke sitten vedenlämmitin verkkovirtaan.

Älä jatka vaiheeseen 2 ennen kuin vesi on saavuttanut vaaditun lämpötilan!

2. Liuota tarvittava määrä ohramallassiirappia (100 l erä = 1,5 l) kuumalla vedellä sopivassa ämpärissä jatkuvasti sekoittaen ja kaada sitten esitäytettyyn valmistussäiliöön.

3. Tämän prosessin jälkeen tarkista valmistussäiliön lämpötila ja odota tarvittaessa, kunnes valmistuslämpötila 32-34 astetta on saavutettu.

4. Kun valmistuslämpötila on saavutettu, lisää 3 l sEM Puutarha Bio- perusliuosta valmistussäiliöön. Varovasti puulusikalla tai puhtaalla puupalalla (esim. luudan varrella) sekoittaminen auttaa levittämään mikro-organismeja.

5. Viimeisenä vaiheena täytä valmistussäiliö lämpimällä vedellä, kunnes nestettä on noin 2 cm yläreunasta.

Aseta sitten ilmalukko ja anna liuoksen käydä.

6. 7 päivän kuluttua voit irrottaa pistokkeen sähköisestä vedenlämmittimestä ja tarkistaa EM-A liuoksen pH:n mukana toimitetuilla pH-testiliuskoilla. Jos pH on välillä 3,2-3,9, tuotantosi on onnistunut. Mitä lähempänä pH-arvo on 3,2, sitä parempi ja paremmin säilyvä valmis liuos on.

7. On parasta tyhjentää koko erä kanistereihin päivittäisen tarpeen mukaan. Kun täytät kanisterin, varmista, että ilmaa on mahdollisimman vähän ennen sulkemista.

8. Näiden kanisterien hyvä säilyvyysaika on 12 kuukautta, kun niitä säilytetään viileässä paikassa.

9. Kun EM-A liuos on tyhjennetty kanistereihin, valmistussäiliö tulee puhdistaa välittömästi kuumalla vedellä ja/tai painepesurilla.

Mitä nopeammin puhdistus suoritetaan tyhjennyksen jälkeen, sitä helpompi on poistaa säiliössä olevat jäämät perusteellisesti.

TÄRKEÄÄ valmistussäiliön ympäristölle:

Suojaisa alue, jonka lämpötila on noin 15-20 astetta. Näin vältytään siltä, ​​että sähköinen vedenlämmitin ei ole jatkuvasti aktiivinen.

Valmistussäiliö on myös mahdollista eristää eristemateriaalilla.

Ympäristön tulee olla pakkasenkestävä!

Video EM-A:n valmistukseen:

EM-A aloituspakkaus:

560€ (sis. ALV 24%) + rahti

Aloituspakkauksen tilaamiseksi ota yhteyttä: 050-432 61 03



29.3.2022

Konsepti regeneratiiviseen, uudistavaan maatalouteen siirtymisestä

Ihmiskunnan tulevaisuus on maaperässä ja siten mikro-organismien käsissä, jonka kautta maasta tulee ja se myös pysyy hedelmällisenä sukupolvien ajan.

Kun humuspitoisuus laskee, kohtaat sadon ja sen laadun sekä sen vitamiinipitoisuuksien menetyksiä, jatkuvasti kasvavia teknologian ja keinolannoitteiden (N-P-K) kustannuksia ja olet menettänyt hallinnan taudeista ja rikkakasveista, maaperästä puuttuu maaperän elämä.

Kun humuspitoisuus laskee, kohtaat sadon ja sen laadun sekä sen vitamiinipitoisuuksien menetyksiä, jatkuvasti kasvavia teknologian ja keinolannoitteiden (N-P-K) kustannuksia ja olet menettänyt hallinnan taudeista ja rikkakasveista, maaperästä puuttuu maaperän elämä.

Kaikkiin näihin ongelmiin on ratkaisuja.

Jos peltomaata ja puutarhaa voidaan parantaa:

  • humusta muodostuu (Terra Preta)
  • lisää maan vedenpidätyskykyä
  • ravinteiden sitoutuminen paranee
  • maan työstettävyys helpottuu
  • rikkaruohot ja sairaudet tukahdutetaan
  • kasvatat suurempia ja laadukkaampia satoja useiden sukupolvien ajan
  • pääset eroon suurten lääke-/elintarvike-/maatalousteollisuuden riippuvuudesta
  • pystyt ruokkimaan paikallisväestöä alueellisesti parhailla mahdollisilla sadoilla
  • viljelijöiden terveyttä ei vaaranneta, vaan päinvastoin edistetään
  • tarjoaa hyvät tulot viljelijöille
  • suojelee väestön juomavesihuoltoa

Tämän saavuttamiseksi, ajattelutavan muutos agroteollisesta maataloudesta luonnonmukaiseen, regeneratiiviseen maatalouteen on välttämätöntä.

Siirtymisessä regeneratiiviseen maatalouteen ja puutarhaviljelyyn suositellaan seuraavia toimenpiteitä:

1. Aktivointi EM-A:lla

    Valmistetaan EM perusliuoksesta, joka saadaan EM konsentraatista

    • tämä edistää kasvien itämistä, kukintaa, hedelmällisyyttä ja kypsymistä
    • se parantaa maaperän tilaa fysikaalisesti, kemiallisesti ja biologisesti ja tukahduttaa maaperän omia sairauksia ja tuholaisia
    • se lisää viljelykasvien fotosynteesikapasiteettia
    • se varmistaa paremman itämisen ja kasvin vahvistumisen
    • se lisää orgaanisen materiaalin lannoitusvaikutusta

    Edellä mainittujen etujen ansiosta sato ja laatu paranevat.

    EM-A on Bokashin, EM-kasvifermentin, EM-biologisen kasvisuihkeen ja Terra Pretan tuotannon perusta.

    Sisältää yli 85 eri bakteerikantaa

    EM-A:

    • edistää kasvien terveyttä ja lisää kasvua
    • ilman geenitekniikkaa
    • luomusertifioitu ja hyväksytty luomuviljelyyn ja -puutarhaan
    • parantaa maaperän rakennetta ja humuksen muodostumista
    • lisää vedenpidätyskykyä
    • tarjoaa hyvän ympäristön
    • sopii kaikille koriste- ja hyötykasveille
    • erittäin hyvä apu kompostointiin/bokashin käynnistämiseen

    1 vuoden säilyvyys asianmukaisella säilytyksellä

    EM-A:sta voidaan valmistaa:

    1.1 Kasvifermenttiä

      Valmistettu tuoreita kasveja fermentoimalla. On vakaa, säilyy useita viikkoja ja sen pH-arvo on 3,2-3,8. Kasvifermenttejä käytetään maanmuokkauksessa. Se parantaa fermentointia ja estää tiivistymistä.

      Lisäksi kasvifermenteillä on seuraavat edut:

      • kasvifermenttien käyttö maanmuokkauksen aikana estää maaperän mätää
      • kasvifermentit vähentävät olemassa olevan orgaanisen maa-aineksen hajoamista, kun pelto ei ole vielä kasvillisuuden peitossa maanmuokkauksen vuoksi
      • kasvifermentit edistävät humuksen muodostumista vähentäen siten kaasumaista hiilen hävikkiä ja ravinteiden huuhtoutumista
      • taimien taudit vähenevät fermentoidussa maaperässä ja nuoren sadon kehitys on nopeampaa

      1.2 Bokashi tai EM-komposti

      • bokashi tarkoittaa ”fermentoitua orgaanista ainesta” ja on parasta mahdollista ravintoa maaperälle
      • puhtaasti luomu, kasvimineraali ilman geenitekniikkaa!
      • orgaaninen kasvihiili Terra Pretalle
      • parantaa maaperän ja kasvien terveyttä ja kasvua
      • lisää ja tukee mikro-organismien muodostumista maaperässä
      • korkean orgaanisen pitoisuuden ansiosta humuksen muodostuminen kiihtyy
      • parantaa maaperän rakennetta ja vedenpidätyskykyä
      • lisää vihannesten ja hedelmien vitamiini ja kivennäisainepitoisuutta orgaanisten ainesten ja mikro-organismien yhdistelmän kautta
      • pienempi kulutus kuin kompostilla, 3-5 kg/ha viljelykasvista riippuen
      • bioyhteensopiva ja luomumaatalouteen ja -puutarhaan hyväksytty

      1.3 EM-biologinen kasvisuihke

      • fermentoiduista luomu kasviraaka-aineista valmistettu (esim. valkosipuli, sipuli, yrtit, pippuri jne.) luonnollinen hyönteismyrkky, rikkakasvien torjunta-aine ja kasvien vahvistaja
      • kasvisuihkeen ainesosat määräytyvät paikallisesti riippuen siitä, mitä kasveja kyseisessä maassa kasvaa
      • mikro-organismien kaksoisvaikutus, EM-A ja kasvit
      • entsymaattinen
      • alhainen kulutus (10l/ha yhdessä EM-KompostiTee 50l/ha kanssa)
      • kasvien vahvistamiseen, estämään tartunnoilta sekä korjaamaan tilanne tartuntojen sattuessa
      • ei saastuta ihmisiä, eläimiä, vettä eikä ympäristöä

      1.4 Terra Preta tulevaisuuden lannoite

      Yhteenvetona seuraavat edut viljelijälle ja puutarhurille:

      • sisältää kaikki ainekset, joita kasvit tarvitsevat kasvaakseen
      • nopeuttaa humuksen muodostumista (ilman humusta ei kasvien kasvua, maaperän aavikoitumista)
      • terveempiä kasveja ja sitä kautta vähemmän tuholaistartuntoja
      • terve maaperä – terve kasvi – terve ihminen
      • tarjoaa paremman vedenpidätyskyvyn (tärkeää uhkaavan kuivuuden vuoksi, erityisen tärkeää viinin- ja vihannesten viljelyssä)
      • ei saastuta pohjavesiä kuten sinijyvä/keinotekoiset lannoitteet/N-P-K-lannoite (nitraatti pohjavedessä)
      • varastoi 3 t CO2/ha, mikä on tulevaisuuden kannalta erittäin tärkeää ilmaston lämpenemisen myötä
      • alueellisesti tuotetun viherjätteen, lannan, merilevän, kalajätteen, lehtien, biojätteen hyödyntäminen
      • tulee keinolannoitteiden hintojen nousun myötä (jopa 45%) myös suuressa mittakaavassa taloudellisesti kannattavaksi vaihtoehdoksi


      Typpilannoitteiden hinnankorotus 1.2.2017-21.11.2017


      Yhdelle hehtaarille tarvitset noin 20 kuutiometriä Terra Pretaa vuodessa, jonka voit saada orgaanisesta materiaalista kuten kompostista, lannasta, puutarha- ja keittiöjätteistä, puuhiilestä (ei puutuhka), primaarikivijauhosta, kalajätteistä ja EM-A:sta. Hiiltä käytettäessä on tärkeää varmistaa, ettei hiilessä ole raskasmetalleja.

      Dr. Glaser, biokemian professori, on arvioinut 6 600 tieteellistä artikkelia eri puolilta maailmaa Terra Pretasta. ”Missään aiheessa, mitä olen aikaisemmin tarkastellut, ei tulokset ole olleet niin selkeitä.” Terra Pretan johdonmukainen käyttö ei vain sulkisi ravintokiertoja. 10 % kaikista hiilidioksidipäästöistä Euroopassa voitaisiin myös välttää. Televisio-ohjelma Terra X omisti 8 minuutin osuuden aiheelle Terra Preta. Professori Harald Lesch tuli siihen tulokseen, että se on tulevaisuuden lannoite.

      Terra Pretalle argumenttina ei ole vain hiilidioksidin varastointi humus kertymän kautta, vaan myös veden ja ravinteiden varastointi. Pääsääntöisesti ravinteet huuhtoutuvat pois pitkittyneen kuivuuden ja äkillisten rankkasateiden aikana. Nämä päätyvät sitten vesistöihin aiheuttaen leviä ja saastumista. Terra Pretan hiili varastoi ravinteet niin, että ne ovat kasvien saatavilla erittäin pitkään. Tämä ei vain säästä lannoitteita, vaan myös hyödyttää kasvin kasvua.

      2. EM-KompostiTee, Eußenheimer Manufaktur UG

        KompostiTee on valmiste, jossa kompostin mikro-organismit suodatetaan ja ne lisääntyvät. Mikro-organismien ravintoaineet (sokeriruokomelassi, kivijauho ja humusaineet) sekä lisätyt katalyytit edistävät ja ohjaavat lisääntymistä. Niitä voidaan levittää pellolla maaperään sekä kasvin lehtiin. Se ei toimi suoraan lannoitteena, vaan katalysaattorina maaperässä ja lehtien pinnalla tapahtuvissa elämää ylläpitävissä ja vahvistavissa prosesseissa. Tämä palauttaa eläviä mikro-organismeja maaperään ja johtaa pitkäaikaiseen maaperän parantamiseen ja stabiloitumiseen – kasvit kasvavat paremmin, ovat terveempiä ja vahvempia. KompostiTee- käsittely aktivoi mikro-organismeja (bakteerit), joten se/ne:

        • maaperän humuksen muodostusta tuetaan
        • veden varastointikapasiteetti kasvaa maaperän paremman elävän rakenteen ansiosta
        • symbioosi ja aktiivinen kommunikaatio kasvien ja maaperän elämän välillä vahvistuu
        • kasvitähteet muuttuvat nopeammin humukseksi
        • maan tiivistyminen vähenee ja maaperän kokonaistila paranee
        • kasvien kasvua ja kehitystä edistetään
        • stressinsietokyky negatiivisia ympäristöolosuhteita vastaan lisääntyy kasvien paremman juuriston kasvun ansiosta
        • pienemmät taloudelliset kustannukset säilyttäen tai lisäämällä satoa, koska KompostiTee on kotitekoista
        • kasvatettavien kasvien ravitsemuksellista laatua parannetaan

        Yleisesti ottaen mitä täsmällisempää työtä tehdään, mitä korkeampi ainesosien laatu on, mitä paremmin ohjeiden suosituksia noudatetaan, sitä parempi lopputulos on. Tämä tarkoittaa, että jos vesi ei ole parasta mahdollista, lämpötilaa ei voida ylläpitää, ruiskutukset tehdään auringonpaisteessa jne. kaikki nämä voivat heikentää vaikutusta. On jokaisesta itsestään kiinni pitää em. puitteet mahdollisimman optimaalisina. Kompromisseja tarvitaan, niin kuin aina maanviljelyssä.

        KompostiTee-tiiviste on sekoitus tehokkaita mikro-organismeja, matokompostia, luomuviljelyn yrttiseoksia kuten peltokorte, valeriaana, nokkonen, raunioyrtti, kehäkukka, moringa, pajun kuori, puuhiili ja kivijauho sekä luonnollisia mineraaleja, jotka tarjoavat seuraavat edut:

        • luomusertifioitu ja hyväksytty luomupuutarhanhoitoon ja -kasvinviljelyyn
        • sertifioitu ” Nature in Garden” hyväksyntämerkinnällä
        • ilman geenitekniikkaa
        • helppokäyttöinen
        • helppo annostella
        • sopii kaikille kasveille
        • tarjoaa kasveille luonnollisia ravinteita
        • vahvistaa kasvien kasvua
        • pitkäkestoinen kukinta
        • fermentoinnin kautta ravinteet on hajotettu etukäteen ja ovat siten helposti käytettävissä
        • lisää vihannesten ja hedelmien vitamiini- ja kivennäisainepitoisuuksia orgaanisten aineiden ja mikro-organismien seoksen kautta
        • hiilen kanssa Terra Pretan rakentamiseen
        • tuo maaperään elämää yli 40 000 rakentavan bakteerikannan muodossa
        • parantaa maaperän ja kasvien terveyttä
        • lisää ja tukee rakentavien mikro-organismien ja mykoritsasienten muodostumista maaperässä
        • parantaa maaperän rakennetta ja vedenpidätyskykyä
        • erittäin yhteensopiva
        • soveltuu hyvin nuorten kasvien viljelyyn ja herkille kasveille
        • ihanteellinen kasvilannoite
        • tukee juurien kasvua ja kehitystä
        • alhainen kulutus, siksi edullinen

        EM KompostiTee tulisi levittää 4 päivän kuluessa.

        Mahdollinen tuotantoprosessi:


        Tarvittavat kokonaismäärät sEM Puutarha liuosta (EM-A) hehtaaria kohden/vuosi:

        30 l kasvifermenttiä

        10 l bokashille (3-5 t vuodessa), viljelykasvista riippuen

        10 l biologisiin kasvisuihkeisiin

        sekä

        50 l EM-KompostiTeetä

        Kaikki nämä toimenpiteet palvelevat humuksen rakentamisen tarkoitusta. Humuksen rakentaminen vaatii kuitenkin pitkäjänteisyyttä.

        Humus määritellään maaperän eliöiden toiminnasta johtuvien hienojakoisten maaperän orgaanisten ainesten kokonaisuudeksi, joka vaatii jatkuvaa muodostumista, muuntamista ja hajoamista.

        Siksi on välttämätöntä ajatella eheän, terveen maaperän elämää ja orgaanisen materiaalin lisäämistä bokashin, rikastetun kompostin sekä vahvan ja terveen perustan luomisen, mullan, käsitellyn lannan ja monen muun muodossa.

        Ilman mikrobien ja orgaanisten aineiden vuorovaikutusta humuksen muodostuminen ja siten kasvien terveys ei ole mahdollista.

        He, jotka eivät tunnusta tätä, eivät korjaa runsaita, ravintorikkaita satoja vielä lähitulevaisuudessa. Meidän ja lastemme tulevaisuus riippuu humuksen rakentamisesta.

        Yhdessä voimme:

        • katsoa taas positiivisesti tulevaisuuteen, jos käynnistämme toimenpiteet humuksen rakentamiseksi ja maaperän elvyttämiseksi mikro-organismeilla
        • aloittaa luomaan luonnonlannoitteiden tuotantoa orgaanisista aineista ja siten itsenäistymään maatalous- ja lääketeollisuudesta
        • aloittaa uuden aikakauden ihmisille, eläimille ja ympäristölle ja tulla malliksi muille maille
        • yrittää ruokkia oman maan ihmisiä, jotta ei tarvitsisi turvautua kalliiseen ruoan tuontiin muista maista

        Eußenheimer Manufaktur UG, jolla on asiantuntijatiimi mikrobiologian, maatalouden, ihmisten ja eläinten terveyden sekä ympäristöongelmien parissa työskentelevien kanssa, haluaa auttaa myös sinua tämän projektin toteuttamisessa.

        Meidän filosofia

        Hyvä moninkertaistuu ja saa tulevaisuuden taas kukoistamaan!

        Mikro-organismit ovat kaiken orgaanisen elämän alkuperä. Ne ovat ystäviämme, epäitsekkäitä auttajiamme, kumppaneitamme sekä maaperän, ihmisten, eläinten, luonnon ja planeettamme parantajia. Ne ovat eläviä olentoja kuten me.

        Me Eußenheimer Manufaktur UG:ssa näemme mikro-organismit roolimalleina ja uskomme vakaasti, että tulevaisuutemme ja tulevat sukupolvemme ovat mikro-organismien käsissä. Siksi olemme sitoutuneet työskentelemään mikro-organismien kanssa, emmekä niitä vastaan, tehdäksemme maailmasta hieman paremman paikan.

        Meille tärkeitä seikkoja ja arvoja, joiden takana seisomme 100%:

        1. Kaikki tuotteemme sisältävät tai ovat mikro-organismeja varten

        Tiedämme, että ilman bakteereja ei olisi ihmisiä, eikä siis meitä.

        1. Luomu on meille aina etusijalla!

        Näemme ainoastaan biologisessa viljelyssä mahdollisuuden tuottaa ravintorikkaita kasveja ravinnoksemme ja ilmastomme pelastamiseksi.

        1. Pidämme tärkeänä tuttavallista, kunnioittavaa ja ystävällistä yhteistyötä työntekijöidemme, asiakkaidemme, kumppaneidemme ja mikro-organismien kanssa

        Haluamme luoda harmonisen ympäristön yrityksemme ympärille ja olla siten roolimallina yhteiskunnalle.

        1. Olemme kiitollisia, että voimme tehdä jotain hyvää joka päivä

        Me ja koko tiimimme nautimme mikro-organismiemme kanssa työskentelystä, koska tiedämme, että me teemme jotain hyvää joka päivä.

        1. Suojelemme luontoa tuleville sukupolville

        Haluamme, että lapsenlapsemme ja tulevat sukupolvet näkevät luonnon ihmeet planeetallamme ja pyrimme pitämään hiilijalanjälkemme mahdollisimman pienenä ja jatkuvasti pienentämään sitä.

        1. Me emme väsy

        Kerromme mielellämme kaikille, jotka haluavat tietää, kuinka humus rakentaa ilmastoamme, maaperämme ja kasvimme tulevat terveiksi ja ravintorikkaiksi.

        Haluamme innostaa mahdollisimman monia ihmisiä mikro-organismeista ja niiden tekemästä työstä.

        1. Jokaisella neliömetrillä maata on merkitystä

        Jokainen pieni pala tervettä maaperää on pala terveempää maailmaa.

        1. Kasvua, mutta ei hinnalla millä hyvänsä

        Haluamme kasvua, mutta terveellä tavalla. Kiinnitämme huomiota tasapainoiseen ekologiseen vuorovaikutukseen, talous ja sosiaalisiin kysymyksiin, terveen yritysten kasvun ja kestävän taloudellisen menestyksen saavuttamiseksi.

        1. Ideat eivät lopu kesken

        Haluamme kehittyä edelleen, aivan kuten mikro-organismimme kehittyvät edelleen. Tämä koskee tuotteidemme laatua ja käyttöalueita, ekologisesti kestävää yritystä, työpaikkojemme laatua ja yhteiskunnan hyötyjä. Me olemme kehittäneet tähän mennessä 60 tuotetta.

        1. Olemme onnellisia kaikista, jotka lähtevät mukaan

        Tiedämme, ettemme voi yksin muuttaa maailmaa. Siksi olemme onnellisia jokaisesta tämän planeetan ihmisestä, joka liittyy meidän ja mikro-organismien joukkoomme tiellä kohti parempaa maailmaa.

        Eußenheimer Manufaktur UG historia:

        Eußenheimer Manufaktur tarina alkaa v. 2000 professori Higan kirjalla ”Vallankumous maapallomme pelastamiseksi”. Jürgen matkusti tuohon aikaan maailmalla työnsä puolesta rakennusbiologina ja luki kirjaa innokkaasti. Siinä esitetyt käsitteet tehokkaiden mikro-organismien käytöstä vakuuttivat Jürgenin. Koska perhe Amthor viljelee itse 6000 neliön tonttia ja keittiöpuutarhaa, eivätkä käytä keinolannoitteita tai kemikaaleja, ensimmäiset mikro-organismit levitetään maaperään. Myös kotitaloudessa tehdään ensimmäiset yritykset miljöön parantamiseksi ja sen muuttamiseksi. Molemmat niin hyvällä menestyksellä, että perhe on yhä tiiviimmin tekemisissä mikro-organismien kanssa. Bakteerit ovat edelleen erittäin huonossa maineessa ja ne liitetään enemminkin sairauksiin kuin terveyteen. Siitä huolimatta perhe Amthor on vakuuttunut siitä, että he voivat saavuttaa paljon mikro-organismeilla.

        Vuonna 2001 Jürgen kouluttautuu sertifioiduksi EM-asiantuntijaksi.

        Hän kertoo kaikille kiinnostuneille (kuin myös ei kiinnostuneille!), kuinka onnistuneesti mikro-organismit ratkaisevat monia ongelmia tällä planeetalla. Ensimmäiset luennot ja tilaisuudet vakioasiakkaille pidetään. Yhdellä näistä luennoista Jürgen tapaa elintarvikekemistin tohtori Alexander Bernreutherin, jonka kanssa hän kehittää ensimmäisen pro- ja prebioottisen juoman Pro Top Antioxidantin.

        Puutarhassa ensimmäiset maa-artisokan mukulat poimittiin ystävien kanssa, pestiin pihalla ja fermentoitiin keittiössä.

        Eußenheimilaisille oli alusta saakka selvää, että juoma, jota fermentoidaan pitkään (18 kk), yhdistettynä kasveihin kuten maa-artisokkaan ja tehokkaiden mikro-organismien kanssa ilman maaperän bakteereja, tulisi kehittää.

        Laboratoriossa tehdyt analyysit ja erityisesti professori Hofmannin analyysi Pro Top Antioxidantin antioksidanttisesta vaikutuksesta, omat positiiviset kokemukset ja ensimmäisten rohkeiden asiakkaiden palaute kannustivat Jürgenia kehittämään lisää tehokkaita mikro-organismeja sisältäviä tuotteita.

        Vuonna 2003 aika on tullut. Jürgen ja hänen vaimonsa Andrea perustavat oman yrityksen.

        Perhe Amthor on maanläheinen E u ß e n h e i m e r -perhe. Kaikille on selvää, että mikro-organismeilla fermentoinnissa tarvitaan käsityötä. Näin yrityksen nimi syntyy.

        E u ß e n h e i m e r M a n u f a k t u r

        Sanaleikki, jonka alkukirjaimilla E (Eußenheim) ja M (Manufaktur) muodostuvat myös lyhenne sanoista Effective Microoranisms. Yrityksen lyhenne ”EM” juontuu loogisesti tästä.

        ”Kasvatamme mikro-organismimme itse ja käytämme tuotteissamme vain sertifioituja luomukasveja kuten maa-artisokka, jonka kasvatamme itse tai ostamme ne sertifioiduilta luomuviljelijöiltä.”

        Vuonna 2009 miljardeihin vapaaehtoisiin, eli mikro-organismeihin liittyy tytär Lisa oppityttönä ja ensimmäisenä palkallisena työntekijänä.

        Vuonna 2011 Lisan oppisopimuskoulutuksen jälkeen Eußenheimer Manufaktur muutetaan UG:ksi (Oy).

        Lisa on osakkeenomistaja ja toimitusjohtaja. Hänen ensimmäisen tyttären Lotten syntymään mennessä hän suorittaa ei-lääketieteellisen terapeutin koulutuksen, aivan kuten isänsäkin. Nykyään 20 motivoitunutta ihmistä työskentelee (kokopäiväisesti ja osa-aikaisesti) innostuneina yhdessä upeassa, perhemäisessä tiimissä manufakturissa.

        Vuonna 2014 ilmestyy Jürgenin kirja ”Mikro-organismien ihmeellinen maailma.”

        Vuonna 2015 perustetaan pieni terveys-manufaktuuri, jossa aloittaa 4 terapeuttia. Tällä välin yli 20 tuotetta on kehitetty. Näiden tuotteiden suurin painotus on ihmisten kokonaisvaltaisen terveyden ylläpidossa ja hoidossa.

        ”Haluamme auttaa ihmisiä pysymään terveinä tai tulemaan terveiksi.

        Tämä on lähellä sydäntämme ja tuottaa meille suurimman ilon.”

        Kuten ihmiset, myös luonto ovat lähellä perhe Amthorin sydäntä. Puutarha- ja maatalouskäyttöön kehitetyt luonnonlannoitteet Bokashi + 400 pellettimuodossa, EM Puutarhalannoite, KompostiTee ja nestemäinen luonnonlannoite, kuten myös tiivisteet ovat erityisen innovatiivisia.

        Yrityksen asiakkaita ovat maailmanlaajuisesti monet ekologisesti ajattelevat maanviljelijät, viiniviljelijät, puutarhurit ja viljelykasvien kasvattajat. Omalla maa-artisokkapellolla, kasvihuoneessa, näyttelypuutarhassa ja viinitarhassa yhtiö tutkii jatkuvasti uusia tapoja käyttää kasveja ja mikro-organismeja ja kehittääkseen vaihtoehtoja kemikaaleille. Viininviljelyssä Eußenheim Manufakturia tukee aktiivisesti Baijerin osavaltion puutarha- ja viininviljelyinstituutin viininviljelykonsultti Josef Engelhardt. Jürgen on suorittanut myös maaperän asiantuntijan koulutuksen Naturlandissa.

        Vuosien varrella hän on kehittänyt kokonaisvaltaisia konsepteja mikro-organismien käyttöön ihmisille, eläimille, kotitalouksille, maaperälle ja kasveille niin kotimaassa kuin ulkomailla.

        Tänä aikana rakennetaan myös 360 neliöinen kasvihuone fermentointiin, näyttelypuutarha, terapiakeskus, toimisto-, näyttely- ja tuotantorakennus.

        Vuonna 2018 nykyistä tehdasrakennusta kunnostetaan ja laajennetaan. Laajennus mahdollistaa terapiahuoneita elintärkeiden ravintoaineiden analysointia varten, HRV-mittauksille, dark field-mikroskopialle sekä pienten ja suurempienkin ryhmien seminaareille.

        Jürgen ja EM-työntekijät järjestävät säännöllisesti seminaareja, joissa koulutetaan lääkäreitä, vaihtoehtoisia lääkäreitä, terapeutteja ja konsultteja tehokkaiden mikro-organismien kokonaisvaltaisiksi neuvonantajiksi.

        Eußenheimer Manufaktur myöntää lisenssejä tehokkaiden mikro-organismien tuotantoon ja jakeluun muissa maissa, kuten Keniassa, Tansaniassa, Nepalissa ja Espanjassa ja neuvoo maanviljelijöitä kaikissa luonnonmukaiseen viljelyyn, Terra Pretaan ja mikro-organismeihin liittyvissä asioissa.

        ”Uskomme, että mikro-organismien avulla voimme tarjota ratkaisuja moniin ongelmiin tällä planeetalla.”

        Viitteet:

        Uusin: Tanzania/Mtwara and Zanzibar. 1000 pienviljelijän kouluttaminen ja siirtyminen regeneratiiviseen maatalouteen tehokkaiden mikro-organismien avulla.

        ME Moringa Farm Kenia. Tilan muuttaminen perinteisestä luonnonmukaiseen viljelyyn edellä kuvatuilla toimenpiteillä.

        Baijerin osavaltion puutarha- ja viininviljelyslaitos Veitschöchheim, yhteyshenkilö Josef Engelhard.

        Paras lannoitteiden tuottaja rypäleiden kenttäkokeessa

        Baijerin televisio: Maaperän hedelmällisyys tehokkaiden mikro-organismien avulla/Unser land/ BR televisio 26.5.2020 kirjoittaja: Wolfgang Jandl. Unser land netissä: http://www.br.de/unserland tai kotisivuillamme www.eussenheimer-manufaktur/publications

        LITTLE BIG FAMILY – elokuva mikro-organismeista

        “Little big family” on tutkielma ihmisistä, jotka työskentelevät mikro-organismien kanssa maailmanlaajuisesti. Olimme mukana. Elokuva on voittanut useita kansainvälisiä palkintoja.

        Ekoviljelijä Frank Röder sEM:sta:

        ”Luomuviljelyyn tarkoitetut spesifit bakteerikannat ovat paljon tehokkaampia, edullisempia ja pellot ovat tuottavampia, kuin mikään kemikaali tai niiden käyttö.”

        ”Nature and Garden” yhdistyksen lähettiläs ja tuottaja

        Sanssouci Palace Potsdam

        Puutarhanhoito Schlereth Bad Kissingen

        Viinitilat kuten Juliusspital Würzburg, Baldauf, Drescher

        Weinbau Butz: kansainvälisen luomuviinipalkinnon 2021 voittaja 14 lajikkeella ja useiden kultamitalien voittaja

        Kanatila Vogler: Vuoden viljelijä Saksassa 2021

        Landesbetrieb Landwirtschaft Hessen: auringonkukkapelto, jolla härmäsienitartunta. Härmäsieni hävisi 100%:sti.

        Ja monia muita.

        Olemme jäseninä:

        AÖL Working Group for Organic Food

        Nature in the garden

        VEN Association for the Preservation of Old Crops

        Interest group healthy soil

        Certified organic by ÖkoP




        Miten stressi, pelot, elintärkeiden ravintoaineiden puute, suoliston terveys ja asidoosi vaikuttavat psyykeemme ja sieluumme ja mitä ratkaisuja on olemassa tämän torjumiseksi?

        Pro Top-tuotteiden ”isä” Jürgen Amthor halusi kirjoittaa asiasta, mikä on nyt ajankohtaisempi kuin koskaan:

        (Jürgen Amthor 7.2.2022)

        Kokonaisvaltainen terveys ja siten suojautuminen sairauksilta riippuu elintärkeistä ravintoaineista, ruoansulatuksesta, happo-emästasapainosta, stressistä ja psyykestä.

        Psyyken aihe on räjähdysalttiimpi kuin koskaan. Saksassa psyykkiset sairaudet ovat ensimmäisellä sijalla työkyvyttömyyseläkkeissä lähes 40 prosentin osuudella. Sydän- ja verisuonisairaudet seuraavat toisella sijalla 14,66 prosentilla.

        Korona on pahentanut tilannetta.

        Sana "psyche" tulee kreikasta ja tarkoittaa "hengitys".

        Hengitys puolestaan ​​tarkoittaa elinvoimaa. Dudenin mukaan sanaa ”psyche” sanotaan myös "ihmisen tunteen ja ajattelun kokonaisuudeksi".

        Laajentuneena psyykeä voitaisiin kuvata kokonaisuutena siitä, mikä muodostaa ihmisen persoonallisuuden ominaisuuksien, havaintojen, tunteiden ja ajatusprosessien suhteen. Sanaa "sielu" käytetään usein puhekielessä synonyyminä sanalle psyyke. Toisin kuin psyyken tieteellinen ulottuvuus, tämä sisältää kuitenkin myös henkiset ja uskonnolliset olettamukset.

        Humanistisissa tieteissä ja kosmisessa tiedossa sielu vastaa "olemista" ja on TODELLINEN tila. Sielua kuvataan usein Prana - Od - Qi - elämän henkäyksenä ja ruumiista poistumisen jälkeen se palaa eetterikentän kautta takaisin "kotiin jumalalliseen kipinään".

        WHO:n määritelmä on:

        Mielenterveys tulee nähdä arvokkaana inhimillisen pääoman tai yhteiskunnan hyvinvoinnin lähteenä. Me kaikki tarvitsemme hyvää mielenterveyttä menestyäksemme, pitääksemme huolta itsestämme ja ollaksemme vuorovaikutuksessa muiden kanssa, minkä vuoksi on tärkeää paitsi ottaa huomioon määritellyistä mielenterveyshäiriöistä kärsivien ihmisten tarpeet, mutta myös suojella ja edistää kaikkien ihmisten mielenterveyttä ja tunnustaa sen luontainen arvo. Esimerkkejä mielenterveyshäiriöistä ovat burnout, mielenterveyden häiriöt, psykoosit, Alzheimerin tauti, dementia ja Parkinsonin tauti.

        Tämä Maailman terveysjärjestön määritelmä tekee selväksi, että jos olemme henkisesti sairaita, voi ilmaantua muita fyysisiä sairauksia, kuten sydän-, verenkierto-, suolisto-, allergioita ja jopa syöpää.

        Stressin vaikutukset:

        lasten hyperaktiivisuus

        keskittymisen puute

        endometrioosi

        Immuunijärjestelmän häiriöt

        hormoniperäiset kasvaimet

        tulehdus ja kudosvaurio

        miesten sukuelinten epämuodostumat

        iho-ongelmat

        Alzheimer

        dementia

        Parkinsonin tauti

        suolisto-ongelmat

        maksaongelmat

        diabetes

        Keväällä saksalaisten hyvinvointi muuttui: stressi, ahdistus ja masennusoireet lisääntyivät. Tämän osoittavat Helmholtz Zentrum Münchenin NAKO-terveystutkimuksen tulokset.

        Tämä koskee pääasiassa 20-50-vuotiaita ihmisiä. Mielenterveys on heikentynyt lähinnä noin 40-vuotiailla naisilla.

        Jopa terveysministeriö kirjoittaa verkkosivuillaan:

        Lapset ja nuoret ovat psyykkisesti erittäin stressaantuneita pandemiasta. Nämä rasitteet kasvavat pandemian keston myötä. Varsinkin alle 14-vuotiaiden lapsiperheiden ongelmana olivat päiväkotien ja koulujen sulkemiset sekä lisääntynyt kotiopetus. Perheissä esiintyi enemmän jännitteitä ja konflikteja.

        Lisäksi näistä toimenpiteistä kärsivät eniten sosiaalisesti heikommassa asemassa olevien perheiden tai muuttoliiketaustaisten perheiden lapset ja nuoret. He kamppailivat usein oireiden, kuten ahdistuneisuuden, masennuksen, hyperaktiivisuuden tai yleisen elämänlaadun heikkenemisen kanssa. On tärkeää, ettei yksittäisten oireiden ilmaantumista pidä rinnastaa psyykkiseen sairauteen. Nämä merkit on kuitenkin aina otettava vakavasti.

        Stressitilanteita syntyy ja ne voivat vaikuttaa niin meidän kuin lastenkin terveyteen seuraavilla tavoilla:

        Stressi:

        sydän- ja verenkiertohäiriöt

        päänsärky

        jatkuvat flunssat/vilustumiset

        närästys

        lihaskrampit

        Henkinen puoli:

        keskittymisvaikeudet

        ajatuskatkokset

        unohtaminen

        haavoittuvuus

        Tunne puoli:

        ärtyneisyys

        haluttomuus/välinpitämättömyys

        tyytymättömyys

        masennus

        viha

        Käyttäytyminen:

        rauhattomuus

        univaikeudet

        välinpitämättömyys/voimattomuus

        taipumus onnettomuuksiin

        seksuaalisia ongelmia

        levottomuus

        Koska omat ajatuksesi ja tunteesi vaikuttavat stressitasoon, on tärkeää oppia käsittelemään niitä "oikein". Negatiiviset tunteet vaativat keskustelua ja kärsivällisyyttä käsitellä niitä. Toisaalta niiden tukahduttaminen lisää alitajuisesti stressiä.

        Toiset ihmiset voivat auttaa tilanteiden helpottamiseksi. Avun hakeminen ei ole heikkouden merkki.

        Positiivinen ja ratkaisukeskeinen ajattelu johtaa tehtävien nopeampaan suorittamiseen ja onnistumisen tunteisiin, millä on positiivinen vaikutus stressin vähentämiseen.

        Jos sinusta tuntuu, että et enää selviä yksin, sinun tulisi puhua asiasta asianosaisille. Muuten omat, jakamattomat ajatuksesi voivat saada sinut sairastumaan, koska yksin ei välttämättä löydä ratkaisua asialle.

        Erilaisten rentoutusmenetelmien avulla voidaan oppia olemaan ottamatta asioita niin vakavasti, ajattelemaan positiivisemmin, olemaan asettamatta itseään paineiden alle tai antamatta itsensä joutua paineiden alle ja vain rentoutumaan. Meditaatiolle, erilaisille lihasten rentoutustekniikoille, puutarhanhoidolle, urheilulle, metsässä kävelylle, lomailulle, harrastuksen etsimiselle ja vastaaville asioille kannattaa ehdottomasti antaa mahdollisuus.

        Medialla ja tietokoneen käytöllä on suuri rooli lasten ja aikuisten elämässä. Päivittäin saamme tiedotusvälineistä negatiivisia, pelottavia uutisia. Covidin, tartunnan, sairauden, kuoleman, sodan, ilmastokatastrofin pelko - pelkoa, pelkoa ja vielä kerran pelkoa.

        ”Pelko syö sielun"

        Lainaus Afrikasta ja Rainer Werner Fassbinderin vuoden 1974 elokuvan nimi.

        Kytke se pois päältä! Tagesschaun ja Today Journalin uutiset pelottavat (tietoisesti?) meitä. Lopeta kuunteleminen, anna lasten katsoa vain positiivisia asioita, ei enää sota- ja väkivaltaisia pelejä.

        Negatiivinen tieto saa meidät sairaiksi. Positiivinen terveiksi. Me vedämme puoleemme sitä, millä ympäröimme itsemme.

        Politiikan tekeminen tarkoittaa ihmisten pelottelua niin paljon, että mikä tahansa ratkaisu sopii heille.

        "Et muutu ratkaisemalla ongelmia - ratkaiset ongelmat muuttumalla."

        Lainaus: Wolfram Weidner

        Valitettavasti stressi ja ahdistus voivat johtaa psykooseihin, burnoutiin, masennukseen, Alzheimerin ja Parkinsonin tautiin. Yleinen syy voi myös olla häiriintynyt suolistomikrobisto. Uusimmat tutkimustulokset osoittavat, että bakteerit ovat avain psyykeen.

        Tutkijat ovat esittäneet erilaisia ​​teorioita siitä, kuinka suolisto hallitsee tunteitamme, yrittäen löytää uusia palapelin palasia tässä monimutkaisessa järjestelmässä joka päivä. Tutkimuksen nykytilanne voidaan tiivistää karkeasti seuraavasti:

        Suolistomme voi olla yhteydessä aivoihimme joko monimutkaisen hermostonsa tai immuunijärjestelmän kautta ja näyttävät siten hallitsevan myös tunteita.

        Ruoan ainesosat ja koostumus sekä erilaiset suolistobakteerien signaalit voivat olla mukana suoliston ja aivojen välisessä kommunikaatiossa.

        Kaikki tekijät toimivat todennäköisesti yhdessä ja johtavat monimutkaiseen reaktioon aivoissamme. Erilaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että autististen lasten suolistomikrtobisto on merkittävästi muuttunut terveisiin verrattuna. Myös ADHD:ssä ja jopa Alzheimerin taudissa suolistomikrobistolla on ilmeisesti olennainen ja jopa kausaalinen rooli, kuten uusimmat tutkimukset osoittavat.

        Yksi tämän tutkimuksen alan johtavista tutkijoista - Emeran Mayer, Kalifornian yliopiston Los Angelesissa (UCLA) professori – on sanonut:

        Aivojen ja suoliston väliset yhteydet toimivat aina molempiin suuntiin. Siksi on niin vaikea sanoa, mikä on syy ja mikä on seuraus. Mutta jos suolistossa olevat mikrobit liittyvät todella psyykkisiin ongelmiin, tulisi hoito aloittaa suolistosta.

        Looginen johtopäätös näistä tosiasioista olisi, että suoliston puhdistaminen ja suolistomikrobiston rakentaminen voivat vaikuttaa positiivisesti tunteisiimme. Paksusuolen puhdistus vapauttaa paksusuolen pinttyneestä kuonasta ja rakentaa suolistomikrobistoa.

        Molemmat ovat tavallaan perusta suolen ja aivojen toimivalle kommunikaatiolle ja siten myös positiivisille tunteille.

        Terveellisellä ruokavaliolla, jossa on paljon hedelmiä ja vihanneksia, ei ole vain monia myönteisiä vaikutuksia fyysiseen terveyteen. Sillä on myös merkittävä vaikutus henkiseen hyvinvointiin. ”Hyvän tuulen” voi saavuttaa myös syömällä.

        On monia ratkaisuja ja lähestymistapoja, joilla on positiivinen vaikutus psyykeen ja sieluun. Jokainen ihminen on yksilöllinen. Tämä on otettava huomioon. Pohjimmiltaan voidaan kuitenkin olettaa, että suoliston puhdistuksella yhdistettynä mikro-organismeihin probioottien muodossa, elimistön ja solujen happamuuden vähentämisellä yhdistettynä fyysiselle tasolle oikeanlaiseen ruokaan ja ravintolisiin, saa usein aikaan parannusta.

        On monia tapoja rentoutua, hidastaa vauhtia ja vähentää stressiä, ne voivat olla erilaisia ​​kaikille. Jotkut ihmiset pitävät meditoinnista, toisten mielestä se stressaa. Jotkut vapauttavat vihaa ja negatiivisia tunteita urheilun avulla, toisille urheilu lisää stressiä. Haluan sanoa, että ei ole oikeaa tai väärää. Jokainen voi löytää oman henkilökohtaisen menetelmänsä päästä eroon tästä negatiivisesta kierteestä.

        Elämme vaikeita aikoja, tehkäämme kaikkemme hyvinvoinnin parantamiseksi! Kaikki järjestyy lopulta - ja jos ei järjesty, ei se myöskään ole loppu.

        Ravintoa psyykelle:

        • Marjat (esim. mansikat, mustaherukat ja mustikat)

        • Kivettömät rypäleet

        • Sitrushedelmät, erityisesti greipit ja sitruunat

        • Acerola-kirsikat

        • Kaikenlaiset kaalit (esim. parsakaali, lehtikaali ja ruusukaali)

        • Vihreät lehtivihannekset

        • Yrtit (esim. persilja, rosmariini ja basilika)

        • Kurkut, paprikat ja tomaatit

        • Valkosipuli ja sipuli

        • Pähkinät ja mantelit

        Ravintolisiä psyykelle:

        (saatavana verkkokaupasta www.for2atus.fi)

        • ProTop Power: suoliston toiminta, hermot, keskittyminen, immuunijärjestelmä, ADHD lapsilla

        • Helokkiöljy: hermot, hormonitasapaino, stressi, unihäiriöt





        (Jürgen Amthor, Eußenheimer Manufaktur 12/2020)

        Joulun jälkeen on aika huolehtia elimistön happo-emästasapaino kuntoon ja puhdistaa elimistö.

        Voidaan olettaa, että 95 prosenttia kaikista sairauksista (erityisesti kroonisista sairauksista) voidaan jäljittää solunsisäiseen liikahappoisuuteen.

        Oletamme virheellisesti, että vanhuuden valitukset ja sairaudet ovat luonnollinen prosessi tai ne johtuvat geneettisestä koostumuksesta. Ei, kehon jätteet ja hapot aiheuttavat arterioskleroosia, välilevyongelmia, korkeaa verenpainetta, masennusta, diabetesta, hiustenlähtöä, hampaiden rappeutumista, neurodermatiittia, ärtyvän suolen oireyhtymää, ryppyjä, liikalihavuutta, selluliittia ja paljon muuta.

        Happo-emästasapaino on erittäin tärkeä tekijä hyvän terveyden ylläpitämisessä. Se tarkoittaa,että veressä, imusolmukkeissa ja kudoksessa olevien happojen ja emästen välillä on tasapaino. Happamoituminen on melkein kaikkien sairauksien pääasiallinen syy.

        Happoarvo (pH-arvo) veressä pidetään melkein aina vakiona alueella 7,35-7,45, koska muuten monia aineenvaihduntaprosesseja ei voi tapahtua. Happo-emästasapainon muutosta ei siten voida havaita veressä.

        Elimistön omien emästen on neutraloitava liikaa happoa - mineraalien välityksellä, jotta ihmisen organismi ei halvaannu ylimääräisestä haposta.

        Nämä mineraalit uutetaan luista, rustosta ja sidekudoksesta. Luun mineraalitiheys pienenee, luun kalkinpoisto (osteoporoosi), ruston rappeuma (niveltulehdus), heikko sidekudos (peräpukamat ja suonikohjut) ovat aineenvaihduntasairauksia johtuen elimistön lisääntyneestä happamuudesta / happojen saannista ja liian vähäisestä emäksien saannista.

        Siksi on erityisen tärkeää saada riittävästi emäksiä ruokavalion avulla, optimaalisesti 80% on emäksisiä ja 20% happamia.

        Siksi ratkaisu on vapauttaa keho kuonasta ja hapoista ja käynnistää toimenpiteet happamoitumisen estämiseksi.

        Yksi näistä toimenpiteistä on välttää happoa muodostavia elintarvikkeita ainakin niin paljon kuin mahdollista. Suurimmaksi osaksi nämä ruoat ovat kuitenkin niitä, joita haluamme syödä. Erityisesti jouluna monet ihmiset syövät paljon paistettua ja rasvaista, pipareita ja joululeivonnaisia, alkoholia ja paljon muuta mikä maistuu hyvältä, mutta ei ole terveellistä. Siksi en halua suositella, että aloitat pääasiassa emäksisellä ruokavaliolla ennen joulua. Jotkut olisivat varmasti “happamia” minulle, koska viha, stressi ja pelot tekevät elimistöstäsi myös happaman. Korona jouluna on tarpeeksi huono. Joten aloita vasta joulun jälkeen.

        Happamille elintarvikkeille on ensisijaisesti tunnusomaista korkea proteiinipitoisuus, mikä lisää hapon muodostumista aineenvaihdunnassa.

        Tässä muutamia tärkeimpiä lueteltuina, jotka tekevät elimistöstäsi happaman:

        -Liha, makkaratuotteet, kala, äyriäiset, munat, juusto ja maitotuotteet (paitsi hera) 

        -Leipä, pasta, viljatuotteet

        -Kolajuomat: Korkean sokeripitoisuuden lisäksi fosforihappopitoisuus rasittaa happo-emästasapainoa

        -Palkokasvit (paitsi vihreät pavut)

        -Alkoholi, puhdistetut öljyt ja eläinrasvat, teolliset elintarvikkeet ja juomat

        -Viha, suuttuminen, raivostuminen, stressi ja pelot tekevät meistä liian happamia

        Cola-testi:

        Ota 40 litran ämpäri vettä. Veden pH:n tulisi olla hieman emäksinen, 7,4. Kaada nyt lasillinen kolaa (300 ml) veteen ja mittaa pH-arvo. Mitä huomaat? Nesteen pH on pudonnut 4,6:een.

        ”Hänestä on siis tullut melko hapan.” 70 kiloa painavan ihmisen keho sattuu nimittäin olemaan noin 40 litraa vettä, jonka pH on noin 7,4.

        Kuten jo todettiin, kuonalla ja ylimääräisillä hapoilla on niin paljon haitallisia vaikutuksia terveydellemme, että mikä tahansa sairaus voi ilmetä vain happamassa ympäristössä:

        Ranskalainen fysiologi Alexis Carell suoritti kokeen pitämällä kanan sydämen t-solut elossa 28 vuoden ajan. Solut elivät ravinneliuoksessa, jonka koostumus muistutti verta (pH-arvo 7,35-7,45). Alexia Carell vaihtoi ravinneliuosta joka päivä, mikä merkitsi sitä, että aineenvaihduntajätteet hävitettiin päivittäin. Sitten - kaikkien näiden vuosien jälkeen - sydänsolut yhtäkkiä kuolivat. Miksi? Yksi Monsieur Carellin työntekijöistä unohti vaihtaa ravinneliuosta. Kuonilla oli siten aikaa kasaantua, ja solut tukahtuivat lopulta omiin ”roskiinsa”.

        Ikääntymisprosessi ja siihen liittyvät sairaudet ovat usein vain erittymättömien kuona-aineiden kasautumista. Nämä kuonat ovat happoja nykymaailmassa, ”roskia”, jotka ovat kertyneet meihin vuosien varrella.

        Monet japanilaiset lääkärit sanovat, että kaikki sairaudet, joita eivät aiheuta bakteerit ja virukset, johtuvat liiasta happamuudesta elimistössä (myös bakteerit ja virukset haluavat asettua mieluummin happamaan elimistöön). Perusasiat suojaavat viruksia vastaan.

        Kattavalla happamuuden vähentämis-ohjelmalla voit kääntää alkavan kehityksen kohti sairautta ja vanhuutta päinvastaiseen suuntaan. Jo 1-3 kuukauden kuluttua tunnet olosi huomattavasti nuoremmaksi, terveemmäksi ja elinvoimaisemmaksi.

        Elimistön happamuuden vähentämis-ohjelma:

        Vaihe 1: Ota 3 kapselia ProTop Happo-EmäsKuuria päivittäin vähintään 3 kuukauden ajan.

        Vaihe 2: Ota 15-20 ml ProTop Happo-Emäs-juomaa päivittäin vähintään 3 kuukauden ajan.

        (Vaikuttaa myös ohutsuolessa, maksan rasituksen/stressin helpottamiseksi ja hajottaa torjunta-aineita/toksiineja kehossa.

        Pro Top Happo-Emäsjuoman kanssa suosittelemme jalkakylpyjä ProTop Happo-Emäsjauheella tai vaihtoehtoisesti ottamalla klorella-kapseleitamme 6 kpl päivässä liuenneen hapon ja kuona-aineiden poistamiseksi.)

        Vaihe 3: Vältä vihaa, suuttumista, stressiä ja pelkoa.

        Vaihe 4: Osta trampoliini ja juokse sillä 20 minuuttia päivässä. Sinun ei tarvitse hyppiä. Juoksu riittää. Tämä liuottaa kuonaa.

        Vaihe 5: Syö 80% emäksistä ja enintään 20% happamia.

        Vaihe 6: Juo vähintään 1 - 1,5 litraa hiilihapotonta vettä. Parasta vettä olisi EM-keramiikalla puhdistettu vesi.

        Happamuuden vähentäminen lievittää allergioita, päänsärkyä ja monia muita kroonisia sairauksia ja niitä voidaan edelleen vähentää myöhemmin tapahtuvalla suoliston puhdistuksella.

        Reumaattinen kipu häviää usein merkittävästi happamuuden vähentämisen ensimmäisinä päivinä.

        Tartuntataudit tai toistuvat sieni-infektiot voidaan myös ehkäistä tulevaisuudessa tai ne puhkeavat vain vähäisemmässä määrin, koska säännöllinen happamuuden vähentäminen yhdessä liian emäksisen elämäntavan kanssa vahvistaa immuunijärjestelmää ja kehosta tulee niin elinvoimainen, että bakteereilla, viruksilla, sienillä ja loisilla ei enää ole mahdollisuuksia. Lisäksi tasapainoinen happo-emästasapaino varmistaa nyt, että sekä suolistossa että emättimessä on oikea pH-arvo. Sienien ilmentyminen ja kasvu ei ole enää mahdollista näissä olosuhteissa.

        Hapot ja kuonat lisäävät veren hyytymistä. Ne tekevät verestä paksumpaa ja lisäävät siten arterioskleroosin riskiä. Hienot verisuonet (kapillaarit) voivat tukkeutua. Jos autat elimistöäsi vähentämään tätä happamuuden taakkaa, veresi ohenee nopeasti uudelleen (mikä heti helpottaa sydäntäsi), mutta plakit ovat edelleen olemassa (kalkkeumat, kolesteroli).

        Hyvin hitaasti tukkeutuneet verisuonet puhdistuvat taas. Tämä prosessi voi viedä vuosia. Se, voidaanko myös plakit poistaa kokonaan, riippuu niiden ominaisuuksista ja monista muista henkilökohtaisista ominaisuuksista (ikä, terveydentila jne.).

        Mutta muista yksi asia: jos eräänä kauniina päivänä saavutat sen tilanteen, että olet saanut poistettua kehostasi 10 vuoden kuonat, tunnet itsesi automaattisesti 10 vuotta nuoremmaksi. Joten happamuuden vähentäminen on sen arvoista! Pidä hauskaa, nauti hyvästä olostasi ja jatka ohjelmaa happamuuden vähentämiseksi.

        Pyhä Hildegard von Bingen käytti jo 900 vuotta sitten katkeria aineita sisältäviä yrttejä lääkkeinä ja ruokana. Ne ovat vanhimpia ihmisten käyttämiä yrttejä. Katkerat aineet stimuloivat maksaa, sappirakkoa, haimaa ja suoliston rauhasia. Lisäksi ne edistävät bikarbonaatin luonnollista vapautumista ruoansulatuskanavassa ja luonnollisestikin vahvistavat immuunijärjestelmää. Ne varmistavat myös hyvän happo-emästasapainon.

        Vieva-analyysin perusteella tekemämme mittaukset ovat osoittaneet, että ProTop Happo-Emäsjuoman käyttäminen vähentää useimmissa tapauksissa torjunta-aineiden määrää elimistössä.

        Se voi myös auttaa maksaa. ProTop Happo-Emäsjuoman mikro-organismit lisäävät katkerien yrttien vaikutusta ja edistävät luonnollisesti ruoansulatusta ja toksiinien poistumista (kudoksesta, luista ja aivoista). Toksiinien poistaminen elimistöstä on erittäin tärkeää ehkäistäksemme mm. osteoporoosin, Parkinsonin tai Alzheimerin taudin, dementian, syövän tai muiden autoimmuunisairauksien synnyn.

        Naturopaatit ja lääkärit, jotka työskentelevät kanssamme, suosittelevat ProTop Happo-Emäsjuomaa kuureina, 2-3 pulloa vuodessa. Sinun tulisi ottaa päivittäin 10-15 ml ProTop Happo-Emäsjuomaa (sekoita lasilliseen lämmintä vettä ja juo siemaillen, iltaisin ennen nukkumaan menoa). ProTop Happo-Emäsjuoma liuottaa kuona-aineita kehosta.

        Kuonat poistuvat myös jalkojen kautta, minkä vuoksi suosittelemme tekemään jalkakylpyjä käyttämällä korkealaatuista natriumia tai Pro Top Happo-Emäsjauhetta (mielellään päivittäin, mutta vähintään 3 kertaa viikossa, 20 minuutin jalkakylpy). Huomaa, että veden lämpötilan ei tulisi ylittää 37°C.

        Vaihtoehtona ProTop Happo-Emäsjuomalle ja jalkakylpyjen ottamiselle olemme kehittäneet Happo-EmäsKuurin (kapselit). Ainesosien kuten kalsium-, kalium- ja magnesiumsitraatin, natriumvetykarbonaatin, sinimailasen, klorellan, moringan ja fenkolin avulla, se varmistaa tasapainoisen happo-emästasapainon, detoksifioi, varmistaa mineraalien tasapainon ja toimii hyvin ummetukseen.

        Emässitraatit ovat oikea happamuuden poistamisen salaisuus ja toimivat kroonista asidoosia vastaan, mikä liittyy hyvin usein nykypäivän elämäntyyliimme. Paitsi että syödään usein väärin, syödään usein myös liian paljon, liian nopeasti tai liian myöhään illalla. Lisäksi on jatkuvasti stressiä ja kärsitään liikunnan puutteesta.

        Tämä kaikki luo liikaa happoja aineenvaihduntaan eikä organismilla ole enää riittäviä vastatoimia (emäkset) voidakseen neutraloida hapot.

        Koko keho on myllerryksessä - ja ovi on auki kroonisille sairauksille.

        On olemassa paljon halpoja happamuutta vähentäviä aineita, jotka koostuvat vain vetykarbonaateista, kuten ruokasoodasta (natriumvetykarbonaatti), jolla voi olla lukuisia epäedullisia sivuvaikutuksia.

        Happamuuden vähentäminen taas emässitraateilla on mutkatonta, tehokasta ja ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

        Emässitraatin edut

        Tärkein etu on, että ne eivät tee happamattomaksi vatsaa, vaan pääsevät suoraan soluun ja kudokseen, missä ne johtavat kattavaan solunsisäiseen ja solunulkoiseen happamuuden vähentämiseen. Solunsisäinen tarkoittaa solun sisäpuolta, solun ulkopuolinen tilaa solun ulkopuolella.

        1. Emässitraatit eivät vaikuta mahahappoon

        2. Emässitraatit eivät tee luonnostaan ​​happamasta suolesta emäksistä

        3. Emässitraatit imeytyvät helposti

        4. Emässitraatit pääsevät suoraan soluun

        5. Emässitraatit eivät jätä kuonaa

        6. Emässitraatit huolehtivat mineraalien saannista

        Sitraattia käytetään suoraan happamuuden vähentämiseen ja emäksiset mineraalit jäävät soluun, kudokseen tai minne tahansa, missä niitä tarvitaan.

        Selaa tuoteryhmiä

        Ostoskorisi on tyhjä

        Suodata tuotteita

        Toimitusehdot

        Ostoskoriin käytetyt lahjakortit